PMO konsulent

Virksomhedens Portefølje Model (ePM)

Har du mistet overblikket over dine projekter? Eller er der bare for mange projekter? Er værdien af de mange projekter I igangsætter ukendt? Lad en dygtig PMO-konsulent fra iFocus hjælpe jer med at opbygge et optimalt beslutningsgrundlag over alle projekter og programmer.

Enterprise Portefølje Modellen (ePM) sætter rammen for, hvordan organisationen skal håndtere sin portefølje af projekter. Den sætter bl.a. en standard for, hvordan man starter et nyt projekt op, hvordan man prioriterer projekter i porteføljen, hvordan man undervejs holder styr på projekterne og meget mere.

Vi sikrer din organisation succesfuld porteføljestyring, med fokus på organisationens strategi, projekternes værdiskabelse og reducering af omkostninger. Således kan virksomhedens projektledere og teams i stedet fokusere deres tid 100% på opgaverne i projektet.

iFocus PMO

Enterprise Portfolio Management

Enterprise Portfolio Management er ikke kun en projektmodel for de enkelte projekter,
men mere en model for porteføljen af projekter i din organisation.

iFocus PMO

Har du hørt om virtuel PMO?

Det virtuelle PMO er et rammeværk af processer, metoder, værktøjer og skabeloner, som bliver skræddersyet din organisation, og integreret i de eksisterende forretningsprocesser.

Dette er langt den mest driftssikre og billigste måde at introducere et PMO i organisationen.

Skal vi kontakte dig?

iFocus gevinstrealisering ydelser

Følg os på LinkedIn

Vil du vide mere om det virtuelle PMO?

Så lad os tage en uforpligtigende snak.

Udfyld feltet herunder med din mailadresse,
og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

iFocus