vPMO Porteføljestyring

Det virtuelle PMO

iFocus har udviklet et rammeværk til virtuel porteføljestyring, som vi kalder det Virtuelle PMO (vPMO). Det virtuelle PMO (der er baseret på velkendte PMO-standarder) kan på kort tid forbedre din organisations evne til at skabe værdi, nå de strategiske mål og reducere omkostninger på fejlslagne projekter.

Det virtuelle PMO er et rammeværk af processer, metoder, værktøjer og skabeloner, som bliver skræddersyet til din organisation. vPMO bliver integreret i de eksisterende forretningsprocesser, og sikrer din virksomhed det fulde overblik over alle planlagte, igangværende og afsluttede projekter.

Vi uddanner ledere og mellemledere samt projektledere og projektdeltagere i at bruge rammeværket. Dette sikrer, at din organisation – efter vores samarbejde og fuldført opgave – kan fortsætte på egen hånd med løbende at forbedre og finpudse værktøjerne.

Dette er den langt mest driftssikre og billigste måde at introducere et PMO i organisationen.

iFocus PMO

Når organisationen modnes i håndtering af projekter, kan den derefter gradvist bevæge sig fra venstre til højre og på et tidspunkt beslutte at investere i at oprette en fysisk PMO-funktion i organisationen. 

Men i de fleste tilfælde kommer det aldrig til dette, da vPMO alene dækker behovet for struktur og gennemsigtighed.

Skal vi kontakte dig?

iFocus gevinstrealisering ydelser

Følg os på LinkedIn

Virtuelt PMO – eller virtuel porteføljestyring – sikrer din virksomhed det fulde overblik over alle planlagte, igangværende og afsluttede projekter. Alle projekter påbegyndes på et oplyst grundlag (Project Charter og Business Case). Alle projekter påbegyndes på et oplyst grundlag (Project Charter og Business Case). 

Det virtuelle PMO (porteføljestyring) er et rammeværk af processer, metoder, værktøjer og skabeloner som bliver skræddersyet din organisation og integreret i de eksisterende forretningsprocesser. Vi uddanner ledere og mellemledere samt projektledere og projekt deltagere i at bruge rammeværket. Dette er den langt mest driftssikre og billigste måde at introducere et PMO i organisationen. Dette er den langt mest driftssikre og billigste måde at introducere et PMO i organisationen. 

Vil du vide mere om det virtuelle PMO?

Så lad os tage en uforpligtigende snak.

Udfyld feltet herunder med din mailadresse,
og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

iFocus